De kunstbeurs aan de Westeinderplassen: toonaangevende hedendaagse kunst in een inspirerende omgeving

Op De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. De kunstbeurs vindt u aan de Westeinderplassen in Aalsmeer.

Niet alleen de kunstbeurs is inspirerend, maar ook de ligging aan de Westeinderplassen vormt een trekpleister op zich. De Westeinderplassen, met een oppervlakte van ruim 10 km², haar recreatiestranden, vele eilandjes, ruim 50 jachthavens en haar schat aan flora en fauna zijn een bezoek meer dan waard.

Kunst als onderdeel van de natuur. Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt, een eigen identiteit wil geven aan zijn of haar interieur of op zoek is naar een cadeau. Of simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt.

Openingstijden

Zaterdag 2 juni
11.00 – 18.00 uur

Zondag 3 juni
11.00 – 18.00 uur

Plattegrond

Contact

Beurslocatie
Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer

Routebeschrijving

E-mail
info@kunstbeursaandewesteinderplassen.nl

Telefoon
+31(0)412 – 48 21 59

Organisatie

De organisatie van De kunstbeurs aan de Westeinderplassen is in handen van Sous-Terre Evenementen. Een groep gedreven kunstprofessionals, welke haar oorsprong vindt in Sous-Terre Galeries. Dankzij de gevarieerde kunstcollectie, de ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van bijzondere exposities en deelname aan gerespecteerde nationale en internationale kunstbeurzen, behoort Galerie Sous-Terre tot de meest toonaangevende galeries van Nederland.

Met Sous-Terre Evenementen is een onderdeel aan de Sous-Terre formule toegevoegd, waarbij de prachtige galerie ruimtes en de beeldenparken worden ingezet voor het organiseren van diverse evenementen. Comfortabele, veelzijdige en inspirerende gebouwen gelegen in kunstzinnige omgevingen. Kortom, de Sous-Terre galerieën bieden u dé ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst.

Voor iedereen die enige affiniteit met kunst heeft of zich wil onderscheiden, is het een must om kennis te maken met deze nieuwe vorm van kunstbeleving. Een team van enthousiaste, creatieve mensen met kennis en ervaring staan voor u klaar en heten u van harte welkom!

Voor meer informatie: www.galerie-sous-terre.nl

Sous-Terre Evenementen heeft bovendien de beschikking over een uniek eigen standaard standbouwsysteem compleet met verlichting en allerlei toebehoren. Hiermee kan Sous-Terre Evenementen elke organisatie van beurzen en overige evenementen van dienst zijn.

Voor meer informatie: www.ultralightstandbouw.nl

Sous-Terre Evenementen is gevestigd in Lithoijen aan de Batterijstraat 23 A, 5396 NT en is telefonisch bereikbaar op het nummer: 0412-482159 en per e-mail.

Toegangsprijzen en Tickets

Dagkaart: € 10.00
65+ kaarthouders en CJP: € 5.00
Kinderen tot 14 jaar: Gratis (mits onder begeleiding)

Huisregels

In verband met u en onze veiligheid vragen wij u vriendelijk om u aan de onderstaande huisregels te houden.

Het is de bezoeker niet toegestaan kunstvoorwerpen, honden, paraplu’s, beeld- en geluidapparatuur, grote tassen en rugzakken mee te nemen op de beursvloer.

Wij maken u erop attent dat cameratoezicht en tassencontrole deel uitmaken van de bewaking. Rondleidingen voor groepen zijn alleen op aanvraag.