Routeplanner

Parkeren

U vindt de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen aan de Kudelstaartseweg 1 (tegenover de watertoren), 1431 GA,  Aalsmeer.

De parkeerplaats op de beurslocatie is uitsluitend bestemd voor minder validen en bezoekers die met de fiets komen. In de directe omgeving zijn er volop parkeermogelijkheden. Het openbare parkeerterrein bij de Westeinderplas bevindt zich op slechts honderd meter afstand van het beursgebouw. Op piekmomenten kunt u gebruik maken van het openbare parkeerterrein bij het zwembad “De Waterlelie”. Dit parkeerterrein is weliswaar iets verder van de beurs gelegen maar de afstand van plus minus 400 meter is te voet goed te doen.

Routebeschrijving

Metro

Vanaf Amsterdam Centraal station, Amstelstation en overige neemt u metro 51 in de richting Amstelveen. Vervolgens stapt u uit bij halte Sacharovlaan (Amstelveen). Steek hier de straat over en neem vervolgens bus 172 richting Kudelstaart. Vervolgens stapt u uit bij het politiebureau (Zwarteweg, Aalsmeer). Vervolgens loopt u richting de dijk, waar de watertoren staat (Herkenningspunt). Tegenover de watertoren bevindt zich de kunstbeurs. (reistijd bedraagt 30 minuten)

Attentie: De kosten voor de metro bedragen €2,60. De kosten voor de bus bedraagt  €4,00.

Bus

Vanaf het station Amsterdam Centraal neemt u bus 172 richting Aalsmeer. Doordeweeks vertrekt er om het kwartier een bus en in de weekenden vertrekt er een bus om het half uur. Bij de halte De Zwarteweg stapt u uit. De tijd die daarmee gemoeid is bedraagt ongeveer 1 uur en 20 minuten. Vanaf de bushalte bij De Zwarteweg is het ongeveer 12 minuten lopen naar het beursgebouw. Het beursgebouw is gelegen schuin tegenover de watertoren. Klikt u hier voor een plattegrond.

Auto

Via de A2 en komende vanaf de N 201 (Hoofddorp/Uithoorn) en N 231 (Amstelveen) gaat u richting Kudelstaart. Na ongeveer 1 kilometer gaat u rechtsaf richting Aalsmeer-Centrum en vervolgens rijdt u de Kudelstaartseweg in. Het beursgebouw is gelegen schuin tegenover de watertoren. U kunt ook hier uw route berekenen.